06 april, 2012

LÅNGFREDAG.

Den här påsken skiljer sig från förra påsken vädermässigt. Då var det sol och varmt - idag snö. Vi tar det lugnt här hemma och hela familjen har precis haft soffhäng med filmen Tintin - Enhörningens äventyr (som låg i ett av påskäggen). Bra och välgjord film av Steven Spielberg.

Försöker att få in lite färg i vårt "påskande" i år men jag märker att jag ändå dras till det mer dämpade tonerna. Jobbar på det ;)Ett axplock; Fina ägg är de i aluminium från Indiska eller svarta i papp från Granit./ Påsk är blommor, här en mix med ris och påskliljor från Interflora./ Ingen påsk utan fjädrar. Varför inte på en kudde? Den grafiska från Louise Roe är så snygg./ Ägg har vi i massor, det är bara Tove Adman's vackra äggkoppar i betong som saknas...

Nu ska vi ut och gå i snöyran, försöker dämpa det dåliga samvetet från allt godis som intagits idag. Det startade redan efter frukost(!). Fortsatt fin påsk alla fina!

6 kommentarer:

 1. Fint alltihop!
  Gald påsk till dig och din familj!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Ja du förra påsken låg vi och solade på mina föräldraras tomt, nu är det snö blandat regn....hua.
  påskkram från mig!

  SvaraRadera
 3. Glad påsk! hoppas ni får en fin helg och att den här snön försvinner asap!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 4. Fint collage! Gillar buketten med ris och blommor blandat. Ha en fortsatt skön helg! trots snö och kyla. GLAD PÅSK / Nilla

  SvaraRadera
 5. Glad påsk!!
  Vi har också tänkt se Tintin-filmen i helgen. Ja innemys blev grejen denna påsk, idag skiner solen iaf men det är isiga vindar, huvva.

  SvaraRadera
 6. Tintin tyckte jag också om.

  Ha det gott

  SvaraRadera