02 april, 2012

I PAKETET.

Måste ju visa vad som gömde sig i paketet med vimplar som min mamma fick av oss av igår. Presenten innehöll Tove Admans vackra betongkub med lock.

Jag har en själv och den är så fin där den står i fönstret. Betong är ett material som jag tycker mycket om. Jubilaren blev mycket glad och det gör mig glad!

Mamma önskade sig betongkuben med tanken att förvara fröpåsar i (som även jag gör) så jag la i några påsar med Runåbergs ekologiska fröer. De passade perfekt där under locket.

Det är roligt att ge bort presenter som man själv tycker om. Så var det med denna!

4 kommentarer:

 1. Ååååå betongkuben är så vacker. Jag har gått och känt på den i snart 10 år. Och eftersom vi inte har trädgård och jag inte behöver fröpåsar fantiserar jag varje gång vad jag skulle ha i den. Vilket paket din mamma fick!

  SvaraRadera
 2. Håller med! Kuben är så fin. Skulle nästan kunna tänka mig alla Tove Admans fina saker. Har taggtrådskronan och ett dmyckesskrin och nu står torkvindan på tur. Men efter den är det nog dax för en kub! Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 3. Oj oj så fin den där betongkuben är. Även jag är förtjust i betong och runåbergs ekologiska fröer också för den delen. Vilken kul idé med vimplar av whashitape på paketet. Den ska jag komma ihåg. Mina rullar har bara blivit liggande i en låda den senaste tiden, tyvärr. Du är så kreativ! Inspirerande är vad det är!

  Så kul att du också ska dit! Ja visst, då ses vi. Jag känner nog igen dig för du har ju faktiskt en bild här på bloggen. Själv saknar jag helt förmågan att vara fotogenisk så jag brukar undvika att hamna på bild. Haha ;)

  SvaraRadera
 4. Betongkuben tycker jag också väldigt mycket om,
  har två stycken på bänken i köket!
  Förstår att mamma blev glad:)

  SvaraRadera