19 februari, 2012

SÖNDAGSFIRANDE.

Idag ska vi ska fira min svåger och svägerska. Den ena har precis fyllt år och den andra är på gång. Grattis!

Lika mycket som jag tycker om att få presenter gillar jag att ge bort. Idag pirrar det lite extra i magen då paketet är prydligt inslaget och ligger i finaste påsen från Svenskt Tenn. Det är nästan så att jag inte vill ge det ifrån mig och det är ju så det ska kännas när man väljer present. Hoppas nu att födelsedagsbarnen känner likadant!


Jag har inte besökt Svenskt Tenn sedan de flyttade in i den nyrenoverade butiken på Strandvägen. Ganska överraskande att maken han dit före mig.

- Hur såg det ut? frågade jag nyfiket. Det kunde han inte svara på. Han hade varit fokuserad på inköpet. Så är det ofta när vi besöker inredningsbutiker. - Nu fokuserar vi BARA på det vi ska ha, brukar han oroligt säga. Det blir oftast inte så...

Nu dags för en power walk innan vi beger oss iväg. Trevlig söndag!

6 kommentarer:

 1. Tänk att få ett sån påse med ett paket, vilken lycka! Jag som just skrev ett inlägg om svenskt tenn, och så har du en så fin påse framför dig. Lycka! Ha en härlig söndag. Kram!

  SvaraRadera
 2. Den paketen skulle jag kunna tänka mig! Butiken är öppen och välkomnande med teasalong.

  Ha en skön söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. HA HA jag skrattar igenkännande till "vi fokuserar på det vi ska ha". SÅ säger någon jag känner ;-)

  Gud så nyfiken jag är på innehållet. Om jag fick en sådan påse med ett vitt paket med gröna band, skulle innehållet inte spela så stor roll.

  SvaraRadera
 4. Jamenvisst. Oavsett innehåll så vet man är det är nåt fint i en sån där påse.

  :-)

  SvaraRadera
 5. Helt ööövertygad om att innehållet kommer tas emot med öppna armar! Kan knappast bli fel.

  SvaraRadera
 6. Du har gjort så många fina inlägg här som jag tänkt kommentera men det har på något vänster aldrig blivit av. Hur som helst, du ska veta att jag läser och njuter av dina fina bilder!

  I höstas hade min sambo en våg då han bakade bröd, det verkar tyvärr ha av tagit lite nu...Hoppas på att din make behåller intresset länge! Det är onekligen lyxigt att komma upp till nybakat bröd. ;) Ert lilla tv-rum blev verkligen mysigt. Skönt också med lite ordning och reda i snygga lådor. På tal och ordning och reda så har vi ju också det här hemma, jäääämt. Typ. ;)

  Ha en fin start på veckan!
  Kram Maria

  SvaraRadera