17 november, 2011

WOHNHAUS.

I går bjöd min vän Susann in till en shoppingkväll hemma hos hennes syster Christine. Christine är en jätteduktig inredare som tillsammans med hennes kollega Iréne driver företaget Wohnhaus. Två stylister som brinner för inredning och design. I år har tjejerna öppnat webbutiken Wohnhausshop fylld med bland annat varumärken som Danska Mille K, Pieszak och Love Forever. De har en blandning med kläder, smycken, väskor och accessoarer.

För er som bor i Stockholmsområdet går det att boka en kväll som vi hade, antingen hemma eller på jobbet. Då kommer Christine och Irene till er och visar upp kollektionerna. Det var sådan lyx igår att få allt presenterat hemma i ett vardagsrum efter vin och god mat. Kan det bli en bättre shoppingupplevelse?


Så här inbjudande såg Christines vardagsrum ut när vi kom på besök. Fylld till bredden med kläder, väskor, skor, skönhetsprodukter samt accessoarer.


Och här en liten sneak peak från badrum och matsalsdel, i ett väldigt vackert och harmoniskt stylat hem - Christines!

Bilderna är tagna med min telefon så kvalitén blev inte den bästa. Men jag ville förmedla hur det såg ut, samt låta er få en glimt av det vackra hemmet!

Nyfiken på vad jag shoppade? Det kommer i ett annat inlägg inom kort. Och är du nyfiken på Danskdesign m.m då finns butiken ett klick bort.

3 kommentarer:

  1. Gud vilken härlig blogg du har!Blir otroligt inspirerad av alla fina bilder. Tack för i onsdags och för att du skrivit så fint om oss! Vi delar självklart med oss av din blogg på Facebook så att fler kan ta del av den! :)

    Kramar Christine & Iréne på wohnhausshop

    SvaraRadera
  2. Snubblade in här och har fått upp ögonen för det här märket. Gillar't! Min plånbok är väl mindre glad för det hehe. :)

    SvaraRadera