07 november, 2011

GRÖNA DRINKAR.

Tack gulliga ni för alla välkommen hem hälsningar! Blir så glad. Jag lyser upp med mera Thailand och idag blir det med fokus på drinkar. Den godaste drinken under resan intogs på en liten färgstark bar som vi kallade för reggiebaren. Mitt på stranden i skuggan under ett träd avnjöt vi dem. Iskalla. Svalkande. Med mycket krossad is, mynta och rom - Frozen Mojito. Nu känns drinken lite för kall och avlägsen. Får spara receptet till nästa sommar. Nu är jag istället sugen på att värma glögg inom kort!


På mitten av White Sand Beach serverades de godaste drinkarna. En underbar liten bar som spelade många reggietoner under träden.

Ps. En liten varning! De här drinkarna med krossad is kan vara lite riskabla att dricka. De kan kosta två dagar med illasinnade magbakterier och knaprande av en massa konstiga piller till följd. - Men det var de absolut värda!

5 kommentarer:

 1. Hahaha, men det vet du väl?! Iskross kan vara livsfarligt, men du verkade vara på allmänt semester-mood och då är ju det mesta okej och snabb-förlåtligt. Härligt! Låter onekligen supersmarrigt.

  Det finns ingen gång då reagge passar så bra!

  SvaraRadera
 2. Då var det för lite sprit i drinken ;-)
  Sprit dödar bakterierna som kommer från vattnet/isen.

  Men det går ju inte att sluta dricka Mojitos när man är i värmen. Den och Pina Colada drack vi hela tiden vi var där.

  SvaraRadera
 3. Men oj så goda de måste ha varit dessa drinkar :-)

  SvaraRadera
 4. Ser mumsigt ut! Jag har faktiskt druckit årets första glögg och den var så varm och god! :-)

  SvaraRadera