20 september, 2011

NÄR LILLEBROR FÅR VÄLJA.

Vi håller på att göra i ordning en liten skriv- och rithörna i lillebrors rum och ett gammalt bord kommer att få agera skrivbord. - Vilken färg vill du ha på bordet? undrade jag. - Samma som min fjärrkontroll till Wii svarade G. Och så fick det bli, nu har vi målat bordet i turkos. Medan jag inspireras av färger från naturens färgskala så plockar G dem från sin värld...


Här var det nymålat - i turkost! 
Det är G som målat med penseln, kanske syns...

För mig som just nu är helt inne på svart, vitt och brunt så känns den här färgen lite vågad. Men lägger vi till en svart stol och lite andra detaljer i färg och trä, så blir det här nog toppen. Och huvudsaken är att lillebror är nöjd!


Ny plåtkompis som precis klickats hem från en underbar butik.

Och ikväll har jag gjort min första beställning från nyöppnade butiken Little cute Mokkasin som idag har smygöppnat! Det är den mest underbaraste och inspirerande webbutik man kan tänka sig! Inredning, pyssel och barnmode i en härlig mix av sådant man tycker om! Jag har bland annat beställt den här fina roboten i plåt som ska få stå på det turkosa bordet. Nu tror jag att lillebror kommer bli mer än nöjd!

6 kommentarer:

 1. Helt sant viktigast att han själv är nöjd;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Turkost ska man inte vara rädd för. Lillebror har rätt. Jättefint!

  SvaraRadera
 3. Superfint med turkost, bra val av din son : ) Och visst är roboten fin, ja hela Mokkasins affär, precis om du säger. Ja det kommer nog klickas en del nu när jag börjar jobba igen, må så gott!
  Malin

  SvaraRadera
 4. Turkost är fint, i alla fall i barnrum! Min mellantjej vill också ha turkost!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag älskar den färgen! Har haft två gamla stolar i den färgen.. Vad jag saknar dom nu...

  Kram

  SvaraRadera