14 augusti, 2011

SMYGTITT - IKEA KATALOGEN.

Nästa vecka kommer den svenska IKEA katalogen. Många av er har nog redan som jag, tjuvtittat i de digitala från US eller Norge.

Här kommer några bilder på innehållet ifrån den. Det handlar mycket om att få plats på liten yta. Från spa och tvättstuga på tre kvadratmeter till en hel walk-in-closet i sovrummet.


Jag upplever att vissa delar av katalogen har lite mer modern stil än tidigare. Lite i ton med vissa mäklarsajter där upplevelsen är att man tittar in hos andra, och inte bara beskådar ett rum stylat för en katalog. Gillar ni den nya katalogen?

Åh vad jag är sugen på ett besök till det stora varuhuset, här ska höstfixas! 

Bilder; Pressbilder från IKEA

7 kommentarer:

 1. Jag har ännu inte än kikat. Lite som att köpa nytt bänkpapper och nya block , så känns det när katalogen med årets nyheter dimper ner i brevlådan.

  Man skulle kunna säga att höst-racet gått av stapeln!
  Jag åker gärna med en sväng till kungens kurva.

  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Den första titten i den nya katalogen, gör jag hos dej.

  Soliga hälsningar // Lissen

  SvaraRadera
 3. Jag längtar tills katalogen kommer! Det är alltid lika roligt att kolla alla nyheter!
  Sen gillar jag att de har fåt lite mer modern design, på många saker!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Ja jag tror att jag gillar den.... Ska bli kul artt få kika iden, nästa vecka sa du? Dax att plocka bort ingen reklam skylten. Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Min första titt i den nya Ikea kattalogen gör jag här hos dig på din fina blogg! Tack för titten!

  önskar dig en fin söndagskväll!
  kram CC

  SvaraRadera
 6. Spännande! Nu är jag mitt upp i renovering av ett litet torp så då kommer Ikea katalogen väl till pass. Ha det gott, Marie

  SvaraRadera
 7. Nä, någon mätta får det vara! Jag är väldigt konservativ när det gäller katalogen. Den tittar jag på analogt, med en kopp te och utan digital utrustning. Basta! Förra året blev väntan lång och när vi väl hade vår moment - katalogen och jag - blev jag ganska besviken. Din beskrivning låter lovande.

  SvaraRadera