08 maj, 2011

SÖNDAGSPAUS.

Söndagens projekt tar tid, oj vad vi ägnar oss åt att gräva, bra motion! Idag har jag tampats rejält med att få bort en massa envis Kirschkål som sprider sig som en löpeld mellan trädgårdarna. Någon som har bra tips på hur man blir av med dem?


Men det får inte bara vara arbete. Viktigt att pausa ibland och bara njuta av det underbara vädret. Jag trivs som bäst på vår altantrapp. Idag med sällskap av en oläst trädgårdstidning från Lantliv och boken stilrent utomhus. Fikat till kaffet blev A's goda chokladbollar.

Hoppas att ni också njutit av det underbara vädret idag!

Ytterligare ett bidrag till Söndagsbilden i Fabriken.

3 kommentarer:

 1. Den där jäkla kirsch-kålen. Vi gjorde någon typ av lägga mörkt plast på den förra året. Men vet du vad... I år kom den tillbaka. Hua! Ser fram emot att läsa alla tips här. Den är envis, den där kålen.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Härliga helgbilder. Någon sådan där tjusig kål har inte letat sig in i vår nya trädgård ännu, men maskrosor däremot. Ack, ack, vi har många av den varan. Jag försöker vara logisk och gå där och peta med mitt ogräsjärn en gång per dag för att ta bort de som blivit blommor, men det känns som ett hopplöst projekt allt som oftast. I fina stunder är det terapi - i andra stunder - tja - sådär... Heja oss :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med en trädgård att påta i.
  Kanske kan vända det till något positivt med kirschkålen - i salladen?!!
  Kram,
  u.

  SvaraRadera