23 maj, 2011

POPS.

Måste tipsa om detta mumsiga godis från Cloetta; Pops Crunch. Från en 'godisexperts' omdöme så är de myyyycket goda. Spröda och fyllda med en lättsaltad yoghurt fyllning. Gillar kombon med choklad och salt som möts. En god nyhet i butikshyllorna med andra ord. Crunch - crunch - crunch...


Försvinnande goda Pops! Den här fyllda Marimekko skålen
 tog snabbt slut igårkväll framför tv'n. Mums!


Och med en yoghurtfyllning så borde de väl vara lite nyttiga?

5 kommentarer:

 1. Mmmm, det lät gott. Måste definitivt provas! Tack!

  Å vad det gäller lägenheten så blev det till sist västerort, närmare bestämt Traneberg. :) Nu längtar vi bara efter att få flytta någon gång.

  Ha en fin dag!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Men så gott! Tack för tipset, är fullt möjligt att en sådan påse hamnar i min korg idag...
  Trevlig start på veckan!

  SvaraRadera
 3. ååååå, det lät gott! Vilken fin bild!
  Jag önskar mig en sådan snygg Marimekko skål.
  Dom är ju rätt dyra, och jag skulle vilja ha minst 4 st svart. Så att hela familjen kan äta glass i dom snygga skålarna:)

  kram CC

  SvaraRadera
 4. Ja , polly går hem också i Älvsjö. Vist skulle en radio passa pastell temat . Jag har bara en sådan flaska på min kökshylla , men ett gäng svindyra franska läsk buteljer finns just nu på hyllan ....skottpengar på den som råkar öppna en!

  SvaraRadera
 5. Älskar salt mot sött.. Kom på härom dagen när jag beställde en chokladkaka på ett café (som inte alls föll mig i smaken och knappt gick att äta) att det var just en nypa salt i smeten som saknades! :) //Petronella

  SvaraRadera