25 maj, 2011

OM EN VECKA.

Om en vecka idag åker vi ner till Fjällbacka för att öppna upp för säsongen. Som vi har längtat! Hela familjen mår som bäst under de sommar- veckor vi spenderar på denna underbara plats. Minifolket älskar bus och krabbfiske på vår brygga, S ser fram emot båtliv och surfing och själv längtar jag efter den underbara övärlden och vi får inte glömma alla skaldjur (vi har lyxen att bo 25 meter från fiskaffären). Den kommande månaden kommer det nog bli en del bloggande från denna plats!


Våra små busfrön på bryggan i Fjällbacka, kan riktigt höra hur de skrattade och tjöt när kortet togs.

6 kommentarer:

 1. Jag förväntar mig massor av bilder från ert sommarhus ;)

  SvaraRadera
 2. Förstår att ni längtar.

  Superhärlig glad bild :-)

  SvaraRadera
 3. Åh som jag saknar Fjällbacka:-( Köp en sån där sockerbulle med vaniljfyllning åt mig på bageriet tack:-* Var en tradition...

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 4. Hej tjejen, tänkte bara säga att jag skrivit om dig hos mig, ville tipsa mina läsare om din fina blogg!

  SvaraRadera
 5. Jag har paddlat kajak och suttit om kvällarna på klipporna och bara njutit av övärlden runt Fjällbacka. Sista natten minns jag visst också att vårt tält höll på att blåsa bort när ett oväder drog in. Och precis som kommentaren ovan har jag också ett minne av de goda vaniljbullarna!

  Förstår att du och din familj längtar. Mina barndoms somrar tillbringades alltid ute skärgården . Man är fast för alltid!

  SvaraRadera
 6. Låter helt fantastiskt, ser fram emot bloggande därifrån. Och vilken fin bild på barnen!
  Malin

  SvaraRadera