26 maj, 2011

JAG LOVAR.

Idag när jag var på R.O.O.M så hängde Lisa Bengtssons fina illustrerade taxar där! Hugo & Betty (som jag skrev om tidigare i veckan) fick såklart följa med hem! Så gjorde även tändsticksasken med ett av Lisas citat; "Jag lovar..." och här ligger den nu på ljusstaken Björkefall. Fin ask eller hur? Betty och Hugo får jag visa upp när de kommer på plats vid annat tillfälle.


"Jag lovar..."


2 kommentarer:

  1. Tänk vad glad man kan bli för en tändsticksask ibland, det behövs inte mer. Blev sugen på en sådan själv också. Jag har tipsat mannen om att i helgen har folkhemmet Lisa Bengtsson tema, (i mitt andra hem, nacka forum ;-)). En blå hundkudde skulle vara en urbra morsdagspresent, sådär bara, om han ville ha ett tips. Trevlig fredag, trots regnet! Kram!

    SvaraRadera
  2. Au pair i NY, du skämtar! Rena drömmen. Fast jag var så rädd för barn i den åldern så au pair var aldrig aktuellt för mig.

    Vilken fining du hittade. På måndag ska jag till ROOM för att låna möbler till en grafisk-svart-vit miljö, kanske att den där saken får följa med. Tack för tipset! Jag börjar tappa räkningen, 2-2??

    Ha en fin helg. Kram Anna

    SvaraRadera