26 april, 2011

PÅ MITT SOFFBORD.

Jag tycker mycket om vårt soffbord, en designfavorit jag bloggat om tidigare. Det är en möbel som ofta byter skepnad, det händer varje dag, till och med flera gånger under samma dag. Det är oftast olika inrednings- detaljer som byts ut, blommor, ljusstakar, magasin och böcker. Sen är det aktiviteterna runt bordet, på fredagar står "myset" framdukat, andra kvällar tekoppar och på helgen ligger DN:s bilagor utspridda här för att bara nämna några. Ett bord med liv och rörelse med andra ord. Jag tror inte vi är ensamma om det ;)


En vanlig vy på sena kvällar; bricka med en kopp nybryggt te samt uppäten smörgås :).


Ett städat bord dagtid just nu med påskens enkla blomsterarrangemang, ljuslykta från Iittala, boken Ljust & Fräscht (present från familjen F - tack!) samt några nya magasin.

Så önskar jag att bordet alltid skulle se ut, nystädat och rent men ofta kan det se ut som nedan, det omförvandlat till...


...ett spelbord fullt med Wii-rattar, spel och diverse konsoller! Oj vad jag längtar till att vårt spelrum i källaren står klart. Då kommer det vara rent och städat jämt här... eller...kanske inte :)

Det här blir mitt bidrag till Fabrikens tisdagstema som idag fokuserar på Mitt soffbord, om du är nyfiken på vad andra har på sina bord rekommenderar jag ett besök dit in!

7 kommentarer:

 1. Det är väl så det är när man är familj, alla samlas och sprider ut sig med det dom tycker om:-).

  Vilken härlig form på bordet.

  Ha en skön tisdag. // Kram Lissen

  SvaraRadera
 2. Haha, lite samma syndrom som hos oss verkar det som ;) Älskar ditt soffbord och som jag tidigare skrivit i en kommentar här (tror jag) har jag själv en gång i tiden suktat efter ett sånt, fast svart.

  Ha en riktigt skön dag! //Petronella

  SvaraRadera
 3. Vilket fint bord ni har... ett riktigt drömbord om du frågar mig ;-) Vårt bord byter skepnad precis som ert flera gånger per dag....

  SvaraRadera
 4. Ja det bordet är fint, gillar formen och att det är både trä och vitt.

  Jag försökte sätta något fint på bordet precis när vi hade köpt det. Men gav upp för det sprangs runt bordet hela tiden så jag var rädd att något skulle åka ner. Eller så flyttades sakerna ner på den undre hyllan för att någon ville ha mer plats....SUCK! Du förstår att jag gav upp.

  SvaraRadera
 5. Japp, stökigt är det ofta på vårt vardagsrumsbord också - men jag försööööker hålla i alla fall lite ordning! :-)

  SvaraRadera
 6. Vilket fint bord! Gillade det verkligen...
  Ha en fortsatt trevlig tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 7. Nej , ni är sannerligen inte ensamma om ett rörigt ostylat soffbord. Men ni är lyckligt lottade som har ett så fint soffbord !. Det bordet står på min önskelista sen en tid tillbaka ...tyvärr verkar listan slarvats bort!

  SvaraRadera