03 april, 2011

FÖDELSEDAGSFIRANDE.

Idag ska vi bege oss iväg till Södertörn och Nynäshamn för att fira min fina mamma/mormor som fyllt år i veckan. Har ägnat morgonen åt att slå in paket. Det är alltid lika roligt att klippa och klistra, att få vara kreativ med händerna och inte bara i datorn.


Man tager vad man haver...idag blev det paketinslagning med lite olika sparade papper, snören och stämplar i tema rosa/vitt.


Tips! Tryck med stämplarna mot bord innan inslagning och inte direkt mot det mjuka paket, då blir resultatet liiite bättre...

Så nu är det dags och hoppa ur myskläderna och bege oss söderut. Hoppas att ni får en fin söndag! Jag undrar fortfarande var solen och värmen tagit vägen? Planerna med att plantera Penséer på altan får nog vänta några dagar till...

Dessa bilder blir mitt bidrag till söndagsbilden #13 i Fabriken idag.

2 kommentarer:

  1. Såå fint! Det är så roligt att få paket som man ser att någon ha lagt tid på att göra fint. Jag älskar också att fixa paket - det är minst lika viktigt för mig att fixa utsidan, som att hitta att bra innehåll:)
    Ha en härlig söndag med familjen, kram!

    SvaraRadera
  2. Fint paket. Jag tycker hemmagjorda julkort och paket är allra bäst. Då spelar det ingen roll vad som är i nästan ;) Någon har gjort sig besväret att göra något fint och det uppskattar jag.

    Då är du nära mina trakter idag alltså. LiseLotte

    SvaraRadera