27 mars, 2011

VÅRTECKEN.

Förra årets vårkläder och skor har idag plockats fram och provats på de små. Skinnjackorna från förra året passade fortfarande - yes! Vi har även varit i Farsta Centrum och kompletterat garderoberna. Både A och jag införskaffade nya skor och nu kan man nog börja kalla oss för Familjen Converse. Visst är det vår när dessa skor börjar poppa fram lite överallt på stan?


De nya färgerna för i år är ljusblå till fröken liten och mörkblå till mig. De vita (nytvättade) är mina sedan tidigare och de rosa är A's. De ska nu också få sig en runda i tvättmaskinen!

Det här är inget sponsrat inlägg, men skulle det vara så att någon marknadsansvarig från Converse skulle hamna på denna lilla blogg, så stod vi även och fingrade på gula, gröna, ljusgrå och röda där i butiken ;)


Dessa bilder blir mitt sena bidrag till Fabrikens söndagsbild idag, nu ska jag ta mig en titt där inne!

5 kommentarer:

 1. Ja! Ja! Gula är så snyggt. Hoppas någon fr marknadsavdelnibgen hör er bön. Själv har jag aldrig vågat mig på annat än vita, benvita och vita skinn. Big foot vågar sig inte på färg ;)
  Ang. glasyr är knepet florsocker. Ett helt paket nästan. Smör, Philadelphia och massor av flor. Då blir det stelt och snyggt. Färgen är färska hallon. Aldrig länbig karamellfärg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag har inte ett enda par, blir riktigt sugen. Är ju en jeansmänniska så dom skulle passa till det.

  Så var det ju där med färgen då, många val :-)

  Kram Lissen

  SvaraRadera
 3. Det sista var för roligt!!!
  Mina allra första grå klickade jag hem från Ellos med en liten kod som gjorde att jag fick 50% rabatt. Koden hade Camilla med "En mammas dagbok" på sin blogg.
  Köpte en par sulor till för jag tycker dem är i plattaste laget. Men med sulor i känns det toppen.

  SvaraRadera
 4. Oj vilka fina skor och härliga färger!

  SvaraRadera
 5. Snygga! Speciellt de ljusblå och rosa. Jag försöker hitta ett par gula till Filli i år, efter att ha haft ljusrosa i typ alla år ;)

  SvaraRadera