08 mars, 2011

ODLA MED ERNST.

När jag besökte Formexmässan för en tid sedan passerade jag Ernst Kirchsteiger's monter utan närmare tanke. Nu när vår och trädgårdsplaner ligger mer i tiden ser jag varumärket ERNST med nya ögon!

Kirchsteiger formger ofta utifrån det enkla och med levande material som förändras av och med naturen, den filosofin gillar jag i en trädgård. Produkterna i serien Odla är tillverkade i plåt som med tiden kommer få en mörkare och rostig yta. Tänk vad fina de här produkterna kommer vara efter några år utomhus i trädgården!Jag skulle gärna vilja ha en odlingsram i trädgården med kryddodlingen inramad, tänk vad fint när plåten blivit rostig och det gröna framträder ännu mer. Det finns tio stycken olika odlingsstickor med utstansade namn. På samma sätt är även trädgårdspoesin designad, jag gillart Ernst! 

Kollage; bilder från ernstkirchsteiger.com

4 kommentarer:

 1. Lia, du får gärna komma hem till mig i vår och odla! :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också Ernst, men å andra sidan vem gör inte det? Jag vill att han ska bo i huset jämte och ha en pytteliten trädgård så att han bara måste komma över till mig och påta och fixa och bygga och känna in ljuset. Sen ska jag bjuda på fika och vi ska prata om livet.

  SvaraRadera
 3. Anna, tänk jag har samma önskan! Men Ernst får gärna ta med sig sin underbara fikakorg och duka upp på det vackra bordet som han tidigare "råkat" designa och snickra ihop åt oss.

  Och barnen, de skulle sitta där med stora ögon och tindra varje gång han är på besök, för de är stora fans de med! :)

  SvaraRadera