24 mars, 2011

EN UTMANING.

För några dagar sedan fick jag en utmaning från Johanna som driver bloggen Vita vardagen. Utmaningen går ut på att berätta 8 saker om mig själv och sedan skicka detta vidare till 8 bloggar som har mindre än 100 followers, (hur vet man det föresten?).

Lite om mig.

1. Jag är superpedant, skrivbordet på jobbet är oftast kliniskt rent och här hemma plockstädar jag ofta. Men en hemlis; öppnar man en låda eller ett skåp, då möts man ofta av kaos!

2. Jag har alltid tyckt om att inreda, som barn möblerade jag om mitt rum ofta, mycket ofta.

3. När jag var 10 år samlade jag enkronor i ett rör på väggen. Första gången röret blev fullt köpte jag...en 1,5 meter hög Yucca palm.

4. Jag tycker om att titta på inredningsprogram på tv, och erkänner att jag gillar Ernst! Nu följer även barnen dessa program. A älskar Bygglov och om jag inte sitter bänkad framför Halv åtta hos mig så ropar hon efter mig när det är dags att gå husesyn; - Skynda dig mamma nu ska de titta runt!

5. Hela familjen älskar våra somrar i Fjällbacka. Maken S är besatt av vind, när vi är där mår han som bäst när han får en timme med surfbrädan. Denna timme tar jag sedan ut i egentid och går då ofta min butiksrunda, då mår jag som bäst, thi hi.

6. Jag älskar godis och favoriterna just nu är chokladpraliner och fiberlakrits.

7. En annan favorit är min kära Nespressobryggare. Jobbar jag hemma en dag försvinner minst 8-10 kapslar, går inte att jobba utan en kaffe bredvid datorn, helst med något sött till.

8. Barnet på bilden här ovan är jag, jag älskar svart-vita bilder.


Jag utmanar nu i min tur fina bloggarna nedan! Men ta bara utmaningen om ni känner för det. Det är ju lite som kjedjebrev det här och kjedjebrev brukar ofta hamna i papperskorgen när de når mig :)

Rackarungar
Maria - Allt Inget
A Piece of Happiness
Med en känsla
Kviddevitt
Live a lot
I love H&M
Lissen To

  6 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   SvaraRadera
  2. Ha! Ha! Vad läskigt att behöva tänka ut vad som kan vara intressant.. Åtta saker. Gud, vad vill folk veta? Jag ska anta utmaningen, men kanske inte direkt. Måste funta lite. Din beskrivning var som vanligt, underbar läsning. Så mycket fina bilden och fröpåsarna, måste ha. Jag är förpacknings-crazy.

   Men du bara måste förklara; fiberlakrits!? Vad tusan. Det låter ju nyttigt. Kan man alltså få både nytta och smarro? Jag är skeptisk.
   Ha en fin helg!
   Kram Anna

   SvaraRadera
  3. Vad glad jag blev. Det känns inget betungande alls. Jag har ju hela dagen på mig att fundera.
   Din tvåa skulle jag kunna planka rakt av. Så fort min mamma sa städa rummet nu måste jag ha missförstått henne hela tiden. För det innebar en omflyttning varje gång. hi hi

   Kram

   SvaraRadera
  4. Men oj va glad jag blev!
   Hade ingen aning om att du & din vackra blogg följer med i mitt liv med bloggen. Så härligt med avtryck, så roligt med en utmaning...men framförallt att jag fick hitta hit! Du verkar ha en blogg helt i min stil, vackra bilder & blandade saker. Ska vara lite ledig i helgen & kommer då att försöka "plöja igenom" så mkt jag hinner av din blogg.
   Lovar att fixa utmaningen!
   Stor kram Åsa

   SvaraRadera
  5. Vad glad du gjorde med dina rader :-)

   Härlig bild på dej som barn och du jag känner igen det där med röriga lådor. Jag njuter av inredningsprogram, kul att se resultatet.

   Visste inte att det finns fiberlaktris.

   Ska klura lite, sedan kommer mina svar.

   Ha en skön kväll. // Kram Lissen

   Ps Snart ska en påse M öppnas Ds

   SvaraRadera
  6. Eller hur? Ba mycket roligare att shoppa till kidsen än sig själv ;)

   Tack för feedback:en och för länken! Ser om jag hoppar på själv utmaningen lite senare kanske.... Roligt att få "lära känna" dig lite bättre genom din ;) Kram.

   SvaraRadera