29 mars, 2011

BLOGGHÖRNA.

Idag är temat blogghörna i Fabriken. Oj tänkte jag, det här blir svårt, för datorn och jag vi flyttar ofta runt här i huset. Jag bloggar där jag trivs som bäst för stunden!


Det här är nog den vanligaste hörnan; på fårskinnet i schäslongdelen av vår soffa. Ofta i sällskap med några inredningsmagasin. Det är inte heller ovanligt att det sitter ett eller två nyfikna barn bredvid mig. 


Är det inte i soffan jag sitter så är det i köket. Tycker om ljuset här inne och jag har alltid gillat att vistas i kök. Ofta sitter jag här med något ätbart, helst något sött som Fiberlakrits! :)


En annan plats är vårt kontor på övervåningen. Här kan man sitta och titta ut över trädgårdarna. Det blir dock inte att jag sitter här så ofta, jag dras nog till att vara där de andra är. Här på kontoret förvarar jag allt pyssel, mina burkar med stämplar i fönstren t.ex!

Vill du inspireras av fler blogghörnor? Då rekommenderar jag ett besök till Fabriken idag!


5 kommentarer:

 1. FIn-fint, precis i min smak. Underbart kontor!

  SvaraRadera
 2. Att ha sitt blogghörn mitt i vardagen är väl alldeles perfekt...
  Ha en underbar tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. Åh vilken härlig hörna. Jag tror minsann att jag ska flytta mitt skrivbord och ställa det framför fönstret efter det här. Härligt värre, eller är man bara desperat efter ljus?!
  Fiberlakrits igen, jag är skeptiskt! ;)Du måste få i dig mycket fibrer du. Havregrynsgröt överflödigt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Åh så fint! Jag gör som du, flyttar runt lite. tror dock att om jag hade så fint arbetsrum som du hade risken varit att jag stängt in mig där, läänge :-). Ha det så bra idag!

  SvaraRadera
 5. Samma här, vad gäller runtflyttandet alltså.. Anledningen till att jag sitter mest i soffan är nog att min käre sambo håller till mest där. Det är nog så som du skriver, att man "dras" till andra människor:) Särskilt om man som jag har ett väldigt ensamt jobb. Kram //Petronella

  SvaraRadera