13 februari, 2011

SÖNDAG I HÖGBOBRUK.

I dag på eftermiddagen kom vi hem efter en mycket mysig helg i Högbobruk. Vi har åkt längdskidor i underbara skogar, ätit otrolig mat och relaxat - skönt och komma bort från vardagsstressen!

Idag innan hemfärd gick vi runt och besökte de lokala hantverkarna samt doftdesigncentret Björk & Berries.Foton; Annixen privata

På Högbobruk finns många duktiga hantverkare och konstnärer, vi besökte bland annat den fina glashyttan där Björn Steijner tillverkar bruks - och konstglas.


Björk & Berries är Skandinaviens enda doftdesigncenter och en av få parfymtillverkare i världen som arbetar med enbart naturliga dofter. Du kan antingen shoppa eller få en guidad visning i deras lokaler. I den nedre bilden till höger ser ni road make som sitter och väntar på mig ;).Dagen inköp bestod utav Cloudberry Jasmine schampo och balsam samt ett gott kanel te från Kusmi (som vi köpte i hotellshoppen).

Dessa vintriga miljöbilder från Högbobruk får bli mitt bidrag till söndagsbilden #5 , vill ni inspireras av många fina inredningsbilder är ett besök till Fabriken ett hett tips idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar