18 januari, 2011

INSPIRATIONSJAKT.

Jag är alltid på jakt efter inspirationsbilder. Inredningsmagasin och bloggar är två sätt, ett annat är att leta fina interiörbilder på Hemnet och utvalda Mäklarsajter. Det sistnämda är jag lite beroende av :)


Foton: lånade från lagerlings.se

Här ett exempel på inspirerande interiörsbilder från ett objekt från Ordenstrappan på Östermalm i Stockholm. Den säljs genom Lagerlings, de brukar ha försäljning av många fina våningar i Stockholms innerstad.


Jag tycker att de klassiska AJ-lamporna från Louis Poulsen är så fina, skulle gärna vilja byta ut våra sänglampor till dessa! Kan nog även tänka mig en Flower Pot lampa i taket också :)

Foton: lånade från Eklunds

Eklunds är en mäklarfirma som har många exklusiva objekt både i Stockholm och New York. Här är ett från Döbelnsgatan, vilket vardagsrum! Jättefin eldstad samt ser ni det vita älghuvudet på väggen? Fungerar fint med den takhöjden!


Ljust och fräscht!


Ljust och fräscht, är ju även namnet på krogshowen om det perfekta boendet som går just nu på Berns Salonger. Är mycket sugen på att se Fredrik Lindströms och Henrik Schyfferts show kring inredningshysterin om det perfekta boendet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar