28 september, 2014

SÖNDAG - 28 SEPTEMBER.

En liten förkylning gjorde att helgplanerna fick styras om. Middags gästerna bokades om och mina aktiviteter har mest skett i liggande soffläge. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...



Chokladpralinerna från NK Konfektyr var tänkta till middagskaffet, de blev istället mitt "tröst-godis" i soffan. NK Mint, en klassiker på NK. Förstår jag det!

Gillar även citatet inuti asken - länge leve kärleken!

21 september, 2014

FANTASTISKA LEDLJUS.

Ibland är jag lite sen med att förstå det 'braiga' med vissa produkter. Som med de här ledljusen. Batteridrivna ljus? Det ska ju vara äkta vara med stearinljus med lågor som brinner.

Det tycker jag i och för sig fortfarande, men då jag fick uppleva dessa hemma hos denna dam blev jag såld. Hur kunde jag missat dem? Kanske för att jag bara sett dem på bild tidigare.


Det är ljus som ser äkta ut i vax. Ljus som går att ställa in med timer så att de brinner under utsatt tid varje kväll. Ljus som ger ett mjukt fladdrande sken som ger en mysig punktbelysning. 

Tro inte att det här är ett sponsrat inlägg det är ett varmt tips till alla er (så som jag) inte förstått hur bra de är!

Nu ska vi mysa söndagskväll här. Ute öser regnet ner och det mullrar. Vi tänder så klart en mängd ljus, både riktiga samt dessa, som redan tänt sig själva - tackar!

14 september, 2014

SÖNDAG - 14 SEPTEMBER.

Ett blogguppehåll som var tänkt att hållas i några dagar blev till veckor som sedan blev till månader. Jag har tvekat fram och tillbaka kring hur jag vill ha det med mitt bloggande. Kontona på Pinterest och Instagram har uppdaterats flytande men bloggen har det varit svårare att få till både tids- samt inspirationsmässigt.


Magkänslan har varit att inte släppa det och efter att ha träffat de här två underbara människor förra veckan kände jag att inspirationen började komma tillbaka. Nu testar jag lite försiktigt och kickar igång igen - hoppas att ni vill hänga med!


Och idag är det valdag. Ni glömmer väl för i all världen inte att RÖSTA! I kväll sitter vi bänkade i soffan och följer resultatet med spänning. Önskar er alla en fin solig valsöndag!